Eltera blir med i neste sesong av Eventyrlig oppussing!

I sesong syv av det populære programmet stiller våre elektrikere opp i beste sendetid for å oppfylle hyttedrømmen til noen håpefulle nordmenn.

eventyrlig oppussing

Halvor Bakke, Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad Nilsen leder TV3-suksessen Eventyrlig oppussing.

Visste du nordmenn i 2020 brukte 98 milliarder på å pusse opp hus og hytte? 14 av dem ble brukt på oppussing og vedlikehold av hytta – samlingspunktet som helt tydelig har en spesiell plass i folkesjelen vår. 

Det populære TV3-programmet Eventyrlig oppussing har gjennom seks sesonger imponert seere og hytteeiere med kreative og inspirerende oppussingsprosjekter. De tre programlederne Halvor Bakke, Gustav Brustad-Nilsen, og Ole Rosén-Lystrup besøker hver sesong hytter på fjerntliggende områder, gjerne akkompagnert av fantastiske naturomgivelser. 

Les også: Våre belysningsløsninger

Eventyrlig oppussing med Eltera

I programmene får vi se utviklingen fra oppussingsprosjekt til hyttedrøm, steg for steg. Elektrikerarbeid er en del av jobben, og i år får vi i Eltera gleden av å være med på ferden. Vi er stolte av å være del av det dyktige teamet, og gleder oss til å finne el-løsninger som hever både interiøret og eksteriøret. 

Vi i Eltera bringer alt vi har av kompetanse, kvalitet og nytenking til bordet i sesong syv. Sammen med resten av teamet vil vi finne langsiktige og innovative løsninger for hytta, slik at den kan være et samlingssted i flere år fremover. 

hytte ved sjø

Fantastiske naturopplevelser er den største bonusen med å få være del av oppussingsteamet hos Eventyrlig oppussing.

Hytter som komplementerer omgivelsene

Alle hyttene vi besøker ligger i hjertet av den norske naturen, på steder de fleste ikke har besøkt. Det kan være en hytte som ligger langt oppe i fjellheimen, på en øy med få transportmuligheter eller tett mot havet. 

I mange tilfeller betyr det også at man må tenke nytt når det kommer til el-installasjonene. 

hytte i norge

For Eventyrlig oppussing er ikke spesielle lokasjoner et problem. Det er faktisk et krav for å være med i oppussingsprogrammet.

Mange av hyttene har fått lite vedlikehold opp gjennom årene, ikke minst når det gjelder det elektriske. Eltera vurderer hva som må gjøres helt på nytt, og hvilke rom som trenger kreative løsninger for å fungere optimalt. 

Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven, og ser frem til en høst med inspirerende og krevende oppussingsarbeid. 

Kanskje du også ser behovet for å gi hytta et lite ansiktsløft? Ta kontakt med oss! Følg med på Eventyrlig oppussing sine sider for mer informasjon, og la deg inspirere av hytteprosjektene fra tidligere programmer mens vi venter på sesong syv.

Bilder i artikkelen er illustrasjonsfoto.