- Hos Eltera Eidsvoll er det alltid hjelp å få

Daglig leder Kjell Einmo har ledet Eltera Eidsvoll i mange år. Han mener god responstid og lojale medarbeidere er en av hovedgrunnene til at bedriften har gode resultater år etter år.   

Eltera Eidsvoll er en av få elektrikere i området de holder til. Det betyr at de har en god og stabil kundemasse. Daglig leder Kjell Einmo forteller at de har frie tøyler til å jobbe selvstendig i markedet, og det utnytter de til det fulle. 

– Vi er en av få elektroinstallatører i området. Jeg føler derfor en forpliktelse til at alle skal få hjelp. Vi er ikke fastleger, men som jeg liker å si vi er faste leverandører på elektro. Trenger man hjelp, skal man få det – uansett, sier han.

Tre personer snakker sammen og smiler til hverandre

Kjell Einmo er mye ute på prosjekter sammen med sine kollegaer. Her er de hos Gran Consult. 

Fullt fokus på boligsegmentet 

Fokusområdene til Eltera Eidsvoll er bolig, nybygg og service hos private kunder. Kjell forteller at de også har mindre nærings- og retailkunder, men i all hovedsak jobber de med bolig. 

I dette segmentet har de stor etterspørsel, og dermed tilegnet seg en sterk kompetanse over mange år.

– Vi har mange fornøyde kunder, som indikerer at vi leverer gode jobber. Vi har alltid hatt gode resultater, og det mener jeg sier mye om menneskene vi har hos oss. Vi er en gjeng flinke montører med dyktige lærlinger, og vi er gode på å planlegge jobbene våre. Vi unngår mye dødtid, har alltid med rett utstyr, og får derfor en effektiv hverdag med gode resultater. 

Fire personer står rundt hverandre mens de ler og ser på plantegninger sammen

Hos Eltera Eidsvoll er det aldri en kjedelig dag. Her er gjengen på besøk hos Gran Consult, der de går gjennom plantegninger for bygget. 

Stolt medlem av ElteraGruppen

Kjell snakker varmt om de siste årene som ElteraGruppen-medlem. Siden 2019 har bedriften vært en del av ElteraGruppen, og han har ikke sett seg tilbake.  

– Da vi var Rom Elektro hadde vi mange samarbeid med ElteraGruppen. Da de ønsket å etablere en avdeling på Romerike ble vi spurt om å bli et medlem av Eltera-familien. De har mange gode systemer og folk, så det var en enkel avgjørelse å ta.

Han mener det handler om menneskene og systemene. Trenger man noen med spesialkompetanse kan man låne av hverandre på tvers av avdelinger, som gjør dem sterkere i markedet. 

– Ingenting er mer givende enn å levere gode jobber. Ekstra fint er det når vi er flere bedrifter som bidrar. Hele prosessen, fra planlegging til leveranse, fungerer som et velsmurt maskineri. Det er gøy å se at tilliten vi får hos kundene blir reflektert i godt håndverk, sier han.

Vil du jobbe i Eltera? 

Ønsker du å søke på jobb hos oss, kan du benytte skjemaet under.