Hos Eltera Plassen er det aldri en kjedelig dag!

Eltera har stor trivsel blant sine ansatte, og Eltera Plassen er ikke et unntak! Vi har tatt en trivelig prat med lærling Henrik Petrud, som startet i Eltera via skolen, på utplassering. 

En elektriker ser mot kameraet, i bakgrunnen ser man Mjøsa og en stor gul åker

Henrik trives godt på oppdrag i landlige omgivelser.. Akkurat nå jobber han med ferdigstilling av et grisehus på Helgøya. 

Det å jobbe som lærling er en spennende tid, der man har en bratt læringskurve innenfor ulike felt i elektrofaget. Stillingen har utviklet seg veldig mye de siste årene, og lærlinger i Eltera får allerede fra start en del ansvar på arbeidsplassen og i prosjekter. 

- Hos Eltera Plassen får du velge det du vil utvikle deg innenfor. Det er kjempegodt arbeidsmiljø, og jeg har aldri hatt en dag jeg synes er kjedelig eller dårlig. Jeg ville anbefalt alle å søke jobb hos Eltera. Du lærer veldig mye, og det er alltid god stemning på jobb – forsikrer lærling Henrik Petrud.

En elektriker og en bonde står og prater sammen, mens det er flere kuer rundt dem.

Her ser vi Simen Lunde og Henrik Petrud med kuene på vakre Helgøya.

Jobber med el-installasjoner i landlinge omgivelser

I Eltera Plassen jobber firmaet primært med elektriske installasjoner i landbruk og i boligmarkedet, men også noe i industrien og næringsbygg. Her jobber de spesialisert innenfor termografi og el-kontroll, i bolig og næring med landbruk.

Det siste året har Henrik hatt et prosjekt hos lokalene til Eltera Ringsaker, samt på Kjelsrud gård og hos Simen Lunde på Helgøya. Her utføres det arbeid på elektriske installasjoner i et splitter nytt grisehus. 

- Vi gjør alt det elektriske, og legger alt fra kabler til foringsautomater til elektrisk anlegg. På grisehuset er det veldig fint og variert, her har du alt fra kabeltrekking til kobling og annet. Når du jobber med det elektriske innen landbrukssektoren får du også mer forståelse for hvordan alt fungerer i landbruket. Du får mer forståelse rundt strømmen og automatikken i nyere tid, sier Henrik. 

Vil du jobbe i Eltera?

Ønsker du å søke på jobb hos oss, kan du benytte skjemaet under.

Dra og slipp fil her, eller klikk for å laste opp

Dra og slipp fil her, eller klikk for å laste opp