Et arbeidsmiljø der «gutta backer» 

Arbeidsmiljøet hos Eltera Ringsaker er noe helt eget, og de ansatte er strålende fornøyde. Kristian forteller at det er veldig god stemning på kontoret, og at man er veldig opptatt av å hjelpe hverandre med både arbeidsoppgaver og ting utenfor jobb hvis det trengs. 

- Arbeidsmiljøet her på Eltera Ringsaker er helt supert. «Gutta backer», som vi pleier å si, rett og slett! Er det noe som går dårlig støtter vi hverandre og tar det sammen, og det føler jeg vi er gode på her i Eltera. 

To elektrikere går opp en trapp.

Gutta «har ryggen din» hos Eltera Ringsaker 

Selv om Eltera Ringsaker tilbyr en stor bredde av tjeneste så har de spesialisert seg på prosjektmarkedet, der deres dyktige elektrikere utfører prosjektutvikling og prosjektering etter kundens behov. Samtidig har også Eltera Ringsaker flere store rammeavtaler, for eksempel med Sykehuset innlandet på deres ulike lokasjoner i Innlandsområdet. 

Stor frihet i arbeidshverdagen 

De ansatte hos Eltera kan utforme mye av hverdagen sin selv, og det setter de svært stor pris på. Man kan også selv være med på å bestemme hva man ønsker å jobbe mest med, enten det er på større prosjekter eller på serviceoppdrag hos privatkunder. For Kristian var valget om hva han skulle jobbe med enkelt. 

- Arbeidsoppgavene jeg liker hos Eltera er de større, mer komplekse oppgavene. For min del jobber jeg stort sett med sykehusinstallasjoner, her har du alt fra stikkontakter til store aggregater, UPS-er og kompliserte anlegg innen små lokasjoner. Du kommer borti veldig mye variert i de prosjektene vi har. Det er nok det jeg synes er mest interessant, forteller Kristian.

Kristian trives veldig godt med å jobbe med rammeavtaler, og han jobber derfor mye med sykehusinstallasjoner hos Sykehuset Innlandets forskjellige lokasjoner. Skal vi tro Kristian så følger det mye frihet, men også ansvar når man jobber med rammeavtaler. 

- Fordelen med å jobbe med rammeavtaler er friheten du får under ansvar. Det er store prosjekter, som rullerer og går hele tiden, og tilliten du blir vist av både arbeidsgiver og kunde åpner for å gjøre en bedre jobb, avslutter Kristian. 

Vil du jobbe i Eltera? Ønsker du å søke på jobb hos oss, kan du benytte skjemaet under.