Eltera Skagerrak tør å satse på deg

Mange foretrekker en forutsigbar arbeidshverdag. Det er ikke tilfellet for Christian Nyhus. Han har jobbet som serviceelektriker hos Eltera Skagerrak i lang tid, og synes det aller beste er å ikke være låst til én oppgave hver eneste da. Det beste med å jobbe med service er variasjonen. Det er ingen like dager, du får reise til mange nye steder og du må finne ut av ting selv. Du er din egen sjef, og den tilliten får du over tid, sier han.

Gode utviklingsmuligheter

Christian jobber mest med serviceoppdrag i privatsektoren, og det kan være både store og små prosjekter. Innen næringssektoren kan han være på et prosjekt i alt fra én til fire måneder, og han velger selv hvordan arbeidshverdagen legges opp. I den siste tiden har han også fått kursing i bensinpumper og tanker, og jobber også mye med kjøl og frys.

– Jeg gjør veldig mange oppdrag hos den typiske privatkunden, Fru Hansen. Jeg synes det er kjempefint – å kunne møte folk og være litt sosial. Samtidig får du se at det du ferdigstiller betyr litt for dem. Samtidig er det godt å vite at jeg kan utvikle meg i nye retninger om jeg vil det. 

En elektriker installerer et lys i taket

Christian jobber innen både privat og næring. Her bytter han ut lysrør hos Rema 1000-butikken de jobber med i området. 

Han forteller at Eltera Skagerrak er en arbeidsgiver som gir deg mye ansvar, og lar deg jobbe med de områdene du selv foretrekker. 

– Du kan alltid komme deg høyere i systemet om du vil. Jeg opplever å få verktøyene jeg trenger for å utvikle meg. Selv startet jeg med kun privatoppdrag, men da jeg oppdaget at jeg også likte å jobbe med kjøl og frys fikk jeg gå over på prosjekter som handlet om det. Nå sist fikk jeg kursing i bensinpumper, og jobber mye med det. Eltera Skagerrak tilrettelegger alltid, og tør å satse på deg, sier han.

En elektriker arbeider med et elektrisk anlegg

Arbeid med styringssystemene er en viktig del av arbeidshverdagen. Her er Christian i aksjon på kontrollrommet hos Rema 1000.

Trives med mye ansvar 

Christian presiserer imidlertid at man kan utvikle seg i flere retninger. Han har selv bedt om å få en arbeidshverdag med mye ansvar, men det finnes også karriereveier for deg som vil jobbe som en del av et større prosjekt eller kun innen privat. Frihet under ansvar er stikkordet, og det klinger godt for Christian.  

– Jeg liker å jobbe hos Eltera Skagerrak fordi du får styre din egen arbeidshverdag. Det gjør at du får mer fleksibilitet, og større rom for å velge egne oppgaver. Men du må levere, selvfølgelig, sier han.

Han trekker også frem arbeidsmiljøet hos Eltera Skagerrak som svært positivt. Han har fått flere gode kollegaer han også ser på fritiden, og mener det gjør arbeidsdagen ekstra givende.

– Det beste med arbeidsmiljøet er kollegaene. De er enkle å snakke med, veldig dyktige og vi kan lære av hverandre. I tillegg har du har sjefer som kan nesten alt. De tør å satse på deg og dine kvaliteter, avslutter han.

Vil du jobbe i Eltera? 

Ønsker du å søke på jobb hos oss, kan du benytte skjemaet under.