Elektriker i Eltera

Hos Eltera er vi opptatt av å løfte frem dyktige medarbeidere. Vi vil snakke med deg som har ambisjoner om karriereutvikling, faglig påfyll eller bare liker å ta fatt på nye utfordringer sammen med gode kollegaer.

Spennende arbeidsdager

Hos Eltera er ingen dager like. Her jobber vi med prosjekter som spenner fra å montere en lysbryter i et privat hjem, til å gjøre all installasjon på store næringsbygg. Dette inkluderer prosjekter i butikklokaler for våre retailkunder, hvor blant annet belysningskonsepter er en av våre største styrker.

Fokus på karriere i Eltera

Her blir du belønnet for godt arbeid og gode evner. Alle som viser at de vil og kan får sjansen når muligheten seg. Vi er veldig godt kjent med verdien av å bygge gode medarbeidere, og tilbyr derfor en solid karriereutvikling. Derfor står vi på for at våre ansatte skal få utfordringene de ønsker her hos Eltera, sammen med gode lønnsvilkår og bonusordning.

elektriker og lærling i Eltera på byggeplassen

Basmontør Christoffer Veggumsløkken har lang fartstid i Eltera. Her forteller han lærlingen hvor koblingsskapet skal stå.

Eltera – et selskap i vekst

Vi er per i dag 140 ansatte som står for en samlet omsetning på 280 millioner i året, men vi stopper ikke der. Veksten fortsetter, og Eltera har hele tiden behov for dyktige og selvstendige elektrikere. Det er naturligvis viktig å løse de daglige oppdragene, men også å bidra til den gode sosiale kulturen vi har i avdelingene.

Nye utfordringer

Med vekst følger også nye utfordringer. Vi som allerede jobber i Eltera er trygge på at utfordringene som ligger foran oss hver dag kan løses på egen hånd, med kollegaer, eller i samråd med en av våre meget kompetente samarbeidspartnere. Her har du dessuten muligheten til å skape nye oppdrag ut av den minste jobb, så uavhengig av veksten vil livet som elektriker hos Eltera aldri bli kjedelig.

Montør kontrollere skap på Elteras prosjekt, Legenes hus

Hos Eltera er ingen dager lik den forrige. Vi har alle typer oppdrag, og våre elektrikere får hele tiden nye erfaringer som bidrar til at de utvikler seg.

De beste kollegaene

Hos Eltera har vi fokus på at det skal være hyggelig på jobb, og alle som jobber her gjør sitt ytterste for at kollegaene skal ha en god dag. Vi har en flat struktur med åpne dører, og vi opplever at tilliten vi gir våre ansatte blir høyt verdsatt. Fornøyde medarbeidere er ganske enkelt bedre medarbeidere, så her møter du kun bra folk.

Les også: - Jeg trives vanvittig godt med kollegaene mine

Send oss en søknad via skjemaet under, eller bare send oss en henvendelse for mer informasjon.

Vil du jobbe i Eltera?

Ønsker du å søke på jobb hos oss, kan du benytte skjemaet under.

Dra og slipp fil her, eller klikk for å laste opp

Dra og slipp fil her, eller klikk for å laste opp