Lytt til EG Podden

I ElteraGruppens egen podkast, EG Podden, tar vi opp viktige og nyttige temaer som opptar elektrobransjen for tiden, som RoHS-direktivet og fordelene ved å bytte til LED-armaturer.

Episode 1 - Hør Norlux fortelle om besparelser ved armaturbytte

I første episode av EG poden, forteller Norlux om korte nedbetalingstider ved armaturbytte, at leasing bidrar til at du betaler mindre enn totale besparelser pr. måned. I tillegg gir armaturbytte deg et langt bedre lysanlegg optimalt tilpasset lokalenes funksjon og de som jobber der. De forteller om hvordan styringssystemer bidrar til ytterligere optimalisering av lysanlegget og besparelser både ved innkjøp og drift. 

Du vil også få høre om hvilke erfaringer Plantasjen, Apotek 1 og Felleskjøpet har ved armaturbytte. 

Episode 2 - Hør Glamox fortelle om HCL

I andre episode av EG podden kan du høre Glamox fortelle om hvordan Human Centric Lighting (HCL) kan være med på å gi økt produktivitet og økt velvære. Vi tar for oss hvordan døgnrytmeregulerende lys kan benyttes som et medikamentfritt alternativ i ulike behandlinger.

Videre får vi høre om resultatene fra spennende forskningsprosjekter og om hvordan skoler, helseinstitusjoner og kontorer kan dra nytte av denne innsikten. 

Episode 3 - Hør hvordan du kan spare penger på belysning

Her kan du høre SG armaturen fortelle om hvor mye penger du kan spare ved å bytte til nye armaturer, samt konsekvensene ved å kun bytte til LED-lysrør. 

I løpet av episoden vil du også få informasjon om ny teknologi i SG Conect og Tunabel White og hvordan du ved å ta dette i bruk, ikke bare sparer energi og miljøet, men også får et mer optimalisert lysanlegg. 

Det vil bli gitt konkrete eksempler, blant annet om et eldresenter som ved hjelp av døgnsyklus av lyset har klart å halvere bruken av sovemedisin.

Ønsker du en uforpliktende befaring, kan du ta kontakt med oss ved å benytte skjemaet under.

Disse stoler på oss

Apotek 1VarnerVeidekkeNTNUCoop