I normale tider bruker folk ofte opptil 2-3 års betekningstid før de skaffer seg et privat svømmebasseng. Siden koronapandemiens inntog har uvanlig mange gått ut av tenkeboksen raskere, med et ønske om å investere i en egen badeplass.

Bassengeksperten Enwa Pahlén så faktisk en økning på over 80 prosent i henvendelsene, og med det kom behovet for en pålitelig, fast elektropartner i området rundt Porsgrunn. Sammen har Enwa Pahlén og Eltera Skagerrak allerede levert en rekke flotte basseng til badeglade nordmenn.

Les også: Våre prosjekter i Porsgrunn 

– Vi har hatt en gradvis økning hele tiden de siste årene, men da korona kom ble det en enorm etterspørsel, forklarer salgssjef Rune Rekvik hos Enwa Pahlén. Etter mange år i bransjen vet han betydningen av å ha en elektropartner med kjennskap til systemene et moderne svømmebasseng bruker.

Glassfiberbasseng med tak fra Enwa Pahlén

Praktiske taklsøninger holder vannet rent. Foto: Pahlén international as.

Elektrikere som virkelig KAN basseng

Når de gjør oppdrag i Vestfold og Telemark-området vet Enwa Pahlén hvem de skal anbefale for å utføre det elektriske:

– Etter at kunden har tatt beslutningen om å bygge basseng, og vi starter planlegging av teknisk rom og utstyr, bør en elektriker komme på banen. Kundene spør ofte hvem vi kan anbefale, og de ønsker seg naturligvis noen vi går gode for, forklarer Rekvik.

Han fortsetter:

– Tidligere hadde vi ikke ingen faste som vi hadde kontakt med. Det vi gjør nå, er å anbefale Eltera Skagerrak, fordi de har satt seg inn i det som har med elektrisk arbeid til svømmebasseng å gjøre. Det er ikke så mange elektrikere som kan mye om det, og det er en trygghet for både meg og kunden i at kompetansen allerede er der.

Han trekker frem at mindre erfarne elektrikere ofte har mange spørsmål som må besvares før de kan ta oppdraget. Eltera Skagerrak vet allerede svaret på disse spørsmålene:

– De vet hvilke sikringer og føringer som gjelder. De kjenner til jording av bassenger, hvor mange kabler som er styringskabler og så videre.

Pristilbud uten befaring

Eltera Skagerrak kan gi en pris for arbeidet basert på enkelt underlag. Det er ikke nødvendig at vi er med på befaringen. Alt vi trenger er dokumentasjon på bassenget som skal bygges, avstanden fra sikringsskapet til bassenget, og et bilde av innsiden av sikringsskapet. Basert på dette kan vi levere et pristilbud.

Les også: – 2020 var et veldig bra år mot privatkunder 

Støpt basseng fra Enwa Pahlén

Enwa Pahlén Svømmebasseng

  • 50 års erfaring som profesjonell bassengbygger
  • Kjenner norske forhold og hvordan årstidene tærer på pumper og annet utstyr
  • Spesialister på skreddersydde private bassengløsninger
  • En del av Enwa-familien, som også bygger store, offentlige badeanlegg
  • Hovedkontoret ligger i Skien, men de tar oppdrag i hele landet
  • Har eget serviceverksted og serviceteknikere

Trygghet for sluttkunden

Eltera Skagerrak vet hvilke sikkerhetshensyn som må tas med tanke på jording, styringer og koblinger i bassengsystemer. At vi kjenner systemene så godt gir en trygg og god prosess for sluttkunden:

– Alle som skal bygge et svømmebasseng vil ha det så enkelt som mulig, og hvis jeg anbefaler spesifikke fagfolk som rørleggere, snekkere og elektrikere, følger kunden gjerne disse anbefalingene. Mye av grunnen til at Eltera Skagerrak er en foretrukket partner, er selvsagt at de er veldig flinke og dyktige, og har god tilgjengelighet, avslutter Rekvik.

Innendørsbasseng fra Enwa Pahlén

Enwa Pahlén leverer også innendørsbasseng. Foto: Pahlén international as.

Har du spørsmål, eller et prosjekt du trenger hjelp til, benytt skjemaet under. Det MÅ ikke handle om basseng, heller: