Prosjektering

Våre ingeniører og teknikere tar seg av prosjekteringsfasen for å sikre energieffektive og kvalitative bygg. 

Det elektriske anlegget legger føringen for mye av funksjonaliteten i ethvert bygg. Nettopp derfor er det viktig å tenke langsiktig i prosjekteringsfasen. Moderne elektriske anlegg åpner for flere muligheter, enten du vil fokusere på energieffektive løsninger eller fleksible styringssystemer.  

Her kan vi i Eltera hjelpe deg. Vi har mangeårig erfaring innen prosjektering, og kapasitet til å utføre totalentrepriser innenfor elektrofaget. 

Utfører prosjektering av alle typer bygg

Hos oss jobber vi med prosjektering av alt fra hus- og hytteleverandører til bedrifter. Allerede i planleggingsfasen deltar vi gjerne for å bistå med kvalifiserte råd og anbefalinger. Vi er kontaktpunktet ditt opp mot hovedentreprenør og byggherre, og finner kreative, funksjonelle løsninger som passer ditt behov. Prosjektering hos Eltera innbefatter blant annet:

Prosjektledelse

Utarbeidelse av tegninger

Planlegging av tekniske krav

Dokumentasjon

Sikkerhetstiltak

Styringssystem

Svak- og sterkstrøminstallasjon

Alarm- og overvåkningsløsninger

Tele- og dataspredenett

Effektbehov for varme og lys

Alle tilbud gitt fra Eltera følger selvsagt gjeldende lover, forskrifter og standarder.

Vi kan styre prosjektet ditt for deg

Vi har lang erfaring med prosjekter av alle størrelser, og hjelper deg gjerne med å bringe din visjon til virkelighet.

Helhetlige løsninger i alle ledd

Energieffektivitet blir stadig viktigere både i bedrift- og privatmarkedet. Moderne styringssystemer for belysning, varme, alarmer og ventilasjon er derfor å anbefale, spesielt siden det kutter store deler av de fremtidige strømkostnadene. I tillegg gir det vesentlig bedre energimerking.

Fagsterke ingeniører og teknikere sikrer at prosjekteringen tilfredsstiller dine krav. Vi tar oss av hele prosjekteringsfasen fra start til slutt – og tilbyr selvsagt også videre internkontroll og serviceavtaler når bygget står klart.  

Skal du bygge nytt? Ta kontakt med oss for en uformell prat om ditt neste prosjekt. Eltera holder til i Porsgrunn, Gjøvik, Hamar, Stavsjø, Lillehammer, Trondheim, Eidsvold, Sandnes og Elverum, og har samarbeidspartnere i flere andre landsdeler. Vi gleder oss til å se hva vi kan hjelpe deg med! 

Disse stoler på oss

Apotek 1VarnerVeidekkeNTNUCoop