Rammeavtale for elektro

I byggets levetid vil det komme både store og mindre oppdrag tilknyttet el-materiellet. Ved å etablere en rammeavtale med Eltera får du forutsigbare priser, rask responstid og ikke minst en fast kontaktperson som kjenner bygget og el-anlegget ditt som sitt eget.

En rammeavtale kan variere i omfang avhengig av bedriftens størrelse og behov. I noen tilfeller ønsker man kun løpende service, mens andre vil ha avtaler som dekker akutte serviceoppdrag og internkontroll for elektro. 

Uansett omfang setter vi opp en skreddersydd avtale som er tilpasset dine ønsker.

Hva er en rammeavtale for elektro?

Ved å ha et fast kontaktpunkt blir alle ledd i prosessen forenklet. Du blir alltid prioritert, og får jevnlige oppdateringer fra din prosjektleder. Det gjelder også om du har en landsdekkende rammeavtale.

Har du kontor i Gjøvik, men trenger service i en filial i Sandnes-området, vil din kontaktperson følge opp og koordinere ressursene. Samme prosjektleder håndterer all kommunikasjon mot de eksterne partnerne, også der Eltera ikke har egne medlemsbedrifter. Det gir bedre flyt, i alt fra bestillinger til fakturering. 

Les også: ITB - Integrerte tekniske byggløsninger 

En rammeavtale gir deg trygghet og forutsigbarhet

Vi vil gjerne være din samarbeidspartner innen elektro. En rammeavtale gir deg som kunde prioritet og en fast kontaktperson.

Fagtung samarbeidspartner for internkontroll og rammeavtaler

Jo bedre vi kjenner bedriften, jo bedre service kan vi yte. Derfor verdsetter vi kommunikasjonen med kundene våre høyt. Våre prosjektledere tar jevnlig kontakt med deg for å gi deg oppdateringer og påminnelser på kommende arbeid, og kommer gjerne med forslag til andre utbedringer. 

Alle bedrifter er lovpålagt å ha internkontroll på elektrisk anlegg, samt brann- og nødlys (sistnevnte er lovpliktig å sjekke hvert år). Eltera er spesialister på internkontroll, og legger opp et løp for deg for elektro. 

Vi sikrer at alt er som det skal være, med nødvendig dokumentasjon på el-installasjonene. 

elektiker

Eltera har engasjerte og fagsterke elektrikere i flere områder av landet.

Forutsigbare utgifter gir trygghet for bedriften

For å gi kundene våre økonomisk forutsigbarhet bruker vi gjeldende internkontrollsystemer for bransjen. I tillegg bruker vi «Noric», som kommer med en egen budsjetteringsmodul. Det gir deg priser på hva det koster å utbedre avvikene i avviksrapporten, som igjen gjør det mulig å budsjettere fremtidige endringer. 

Man plikter å utbedre funn på avvikslisten. Med budsjetteringssystemet får du avvik opplistet med alvorlighetsgrad, komplett med priser for utskifting.

Skulle det oppstå et akutt problem, er vi også tilgjengelig på vårt callsenter. Med bemanning fra 08:00 – 21:00 på hverdager, og 09:00 – 18:00 på lørdager er vi lett å få tak i. 

Trygghet med rammeavtale i bunn

Eltera er totalleverandør innen alt som favner innunder begrepet elektro. Vi kan blant annet håndtere alt fra alarm til ITV, samt sikkerhet, brannalarm, varsling, nødlys, solceller, elbillading og generell installasjon. Blant bransjene vi jobber med finner du: 

Vi har samarbeidspartnere på ventilasjon, rørlegging og snekring. I flere tilfeller håndterer vi hele prosessen rundt ombygging av kontorer eller åpning av nye butikker, fordi vi kjenner kundens merkevare godt. 

internkontroll

Hos Eltera er internkontroll et av kjerneområdene.

En elektropartner du kan stole på

Vårt mål er å være en fleksibel problemløser, som ser muligheter – ikke begrensninger. Hos oss møter du kompetente og dedikerte fagarbeidere, enten oppdraget er stort eller lite. 

Vi ønsker å være med bygget i hele dets levealder, fra nyinstallasjon og drift til rehabilitering. Du får løpende informasjon om alt som gjennomføres, enten det er kontroller, service eller oppgradering – det gir deg ro, og ikke minst forutsigbarhet. 

Har du behov for en rammeavtale innen elektro? Ta kontakt med oss – vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Disse stoler på oss

Apotek 1VarnerVeidekkeNTNUCoop